runtime runtime

INTERNE VACATURES

Recruiter Run4talents

Functieomschrijving

Takenpakket :
U komt terecht in een dynamische omgeving en zal samen met uw collega’s instaan voor het behalen van de vooropgestelde budgetten en het commercieel uitbouwen van de regio. Als aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten kan u op een vlotte en correcte manier denken in oplossingen en prioriteren. U staat in voor het invullen van de higher recruitment opdrachten en vaste aanwervingen van de klanten verspreid over de 6 kantoren. Na de screening zorgt u voor een gedetailleerd interviewrapport waarin u de competenties, sleutelvaardigheden en objectieven van de kandidaat in kaart brengt. Als recruiter durft u commerciële kansen grijpen en net dat stapje verder te gaan om alles uit de kan te halen voor uw kandidaten. Samen met uw collega’s zet u de divisie op een positieve manier in de markt waardoor u kunt rekenen op een trouw klantenbestand. Daarnaast werkt u actief aan het uitbouwen van uw klantenportefeuille door het benaderen van potentiële klanten. U ziet opportuniteiten en neemt actief deel aan eventuele regionale activiteiten.

Profiel


Wie zoeken wij:
Als collega werkt uw enthousiasme aanstekelijk en u staat te trappelen om erin te vliegen. U hebt al minimum 1 jaar ervaring als recruiter voor bediendeprofielen. U hebt een Bachelor diploma of een gelijkwaardig werk- en denkniveau. U beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, op verschillende niveaus. U hebt een ondernemende ingesteldheid en kan creatief omgaan met uw werkzaamheden. U hebt een goed analytisch vermogen en een uitstekende mensenkennis en inlevingsvermogen. U bent resultaatgericht met focus op doeltreffendheid. U kunt zich flexibel opstellen. Uw kandidaten zijn vaak nog aan het werk dus een afspraak na de reguliere kantooruren schrikt u niet af. Een 9 to 5 mentaliteit is niets voor u en geeft zich voor 200 %. Kwaliteit is uw visitekaartje wat ervoor zorgt dat zowel kandidaten als klanten hun weg naar u vinden.

Recruiter Run4talents
Als HR Dienstverlener zorgt Runtime voor een oplossing op alle personeelsvraagstukken. Vanuit onze 5 gespecialiseerde divisies Runtime Uitzendarbeid, Runtime Bouw, Run4medical, Runtime HR – Consultancy en Run4talents vinden we steeds een antwoord op maat van onze klanten. Onze divisies werken vanuit onze 6 vaste kantoren Booischot, Aarschot, Turnhout, Antwerpen, Ham, Olen en op locatie.

Wat bieden wij:
Een stimulerende omgeving in een moderne omkadering. Ruimte voor eigen inbreng en de kans om te groeien. Individuele begeleiding door middel van trainingen, opleidingen en coaching on the job. Een KMO sfeer waar alle functies tussen elkaar zitten en jij elk moment van de dag een andere pet kan opzetten. Een organisatie waar naast de behaalde resultaten ook de medewerkers belangrijk zijn! Naast ons competitief salarispakket overeenkomstig met uw verantwoordelijkheden en ervaring bieden wij een aantrekkelijk bonussysteem, 12 extra dagen ADV, een glijdend uurrooster en op termijn een firmawagen met tankkaart.

  • Maaltijdcheques
  • Hospitalisatieverzekering
  • Groepsverzekering
  • GSM

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar anke.broeckx@runtime.be