runtime runtime

INTERNE VACATURES

Consulent(e) dienstencheques te Reet (Rumst)

Functieomschrijving:

Binnen de afdeling dienstencheques werk je vanuit het kantoor in Reet (Rumst).

Je bent er verantwoordelijk voor de opstart en goede inplanning van poetshulpen in de ruime omgeving rond Rumst en gaat via diverse kanalen op zoek naar de perfecte match tussen klant en poetshulp. Door een grondige screening vooraf introduceer je de juiste poetshulp bij de juiste klant. Ook wanneer je niet onmiddellijk nieuwe aanvragen hebt ga je creatief aan de slag om toch een ruime basis van nieuwe aanvragen te voorzien. Poetshulpen die al in dienst zijn help je verder met alle mogelijke vragen of opmerkingen die zij tijdens hun tewerkstelling zouden hebben.

Je bent met andere woorden het eerste aanspreekpunt op kantoor voor zowel klanten als huishoudhulpen en rapporteert aan de operations manager.

Wie ben je?

Je draagt een kwaliteitsvolle dienstverlening hoog in het vaandel en zorgt er op die manier voor dat steeds meer klanten en huishoudhulpen hun weg naar Runtime Services vinden. Half werk is niets voor jou. Je hebt bij voorkeur een bachelor-diploma of gelijkwaardig door denkniveau of ervaring. Je bent een enthousiast persoon, zeer communicatief en klantvriendelijk. Ervaring is geen must, kennis van sociale wetgeving is een pluspunt. Uiteraard kan je overweg met courante software-toepassingen.

Je wenst te werken in een fulltime uurrooster.

Wat bieden wij?

Een toffe werkplek binnen een enthousiast team waar steeds ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke groei. Binnen Runtime Services heerst een zeer aangename werksfeer tussen alle collega’s. Naast je competitief salarispakket kan je ook rekenen op extralegale voordelen en een bonussysteem.

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief naar katrien.ackx@runtime.be.