Griepvaccinatie

Beste huishoudhulp, 

Via deze weg kan je jouw voorkeur doorgeven om je al dan niet te laten vaccineren tegen het griepvirus. Je hebt hiervoor de tijd tot en met 31/08/2022, er zal geen herinnering worden gestuurd. Indien je tegen deze einddatum geen antwoord heeft verzonden, gaat Runtime ervan uit dat je geen vaccin wenst. 

Geef ook enkel aan een vaccin te willen indien je ook effectief tot het hoofdkantoor van Booischot geraakt om dit ter plaatse door de verpleegkundige te laten zetten. 

Vaccins kunnen niet worden ‘afgehaald’, ‘opzij gelegd voor later’ of ‘gereserveerd voor een andere keer’ worden. Vaccins worden enkel gezet op de datum die Runtime doorkrijgt van Idewe en de vaccinatie gebeurt op kantoor. 

Indien er voldoende inschrijvingen zijn, is het mogelijk dat er een tweede ‘vaccinatiemoment’ komt in het kantoor van Aarschot voor de huishoudhulpen uit die regio, maar dit is onder voorbehoud. Ga er dus bij je inschrijving van uit dat het in het hoofdkantoor van Booischot zal gebeuren.

Indien je aangeeft een vaccin te willen, zal Runtime jouw gegevens doorgeven aan onze externe dienst preventie en bescherming op het werk (Idewe). Dit wil echter niet zeggen dat je zeker bent van een vaccin. Alles hangt namelijk af van de beschikbare griepvaccins dit jaar.

Indien er voldoende griepvaccins beschikbaar zijn, zal je persoonlijk worden uitgenodigd. De vaccinatie zal gebeuren in het najaar, de uitnodigingen zullen ten vroegste in september worden verstuurd. Dit vaccin is voor jou als werknemer gratis.

Vul onderstaand formulier TEN LAATSTE op 31/08/2022 in.

Gelieve je keuze niet via telefoon of mail aan de consulenten mee te delen! Doe dit enkel via onderstaand formulier.